Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 14/09/2019
11:00 - 19:30

Categorieën


Heb je een mooie sonate, suite, fantasie of een ander werk op je repertoire staan dat je graag eens met een professionele pianist wilt samenspelen? Dan is deze cursusdag  een uitgelezen kans!

 

Inhoud cursusdag
De cursusdag staat open voor iedereen (geen leeftijdsgrenzen) die zich wil verdiepen in het repertoire voor fluit en piano. Denk daarbij aan de piano als gelijkwaardig duopartner van de fluit, niet als begeleider. Voorbeelden van repertoire zijn Jardányi – Sonatine, Ridout – Six melodies, Martinu – Sonate, Poulenc – Sonate, Schumann – Romances, Reinecke – Ballade, Hummel – Sonate, Bach – Sonates, etc. 

Je krijgt 3 individuele lessen van Josine en Anne Brackman; als je zelf geen les hebt, woon je als toehoorder de lessen van de anderen bij. Anne neemt de pianopartijen voor haar rekening. Als doorgewinterd (professioneel) kamermusicus en vanuit haar achtergrond als fluitist en pianist kent zij het fluit-pianorepertoire als geen ander. In combinatie met de jarenlange ervaring van Josine als fluitdocent en kamermuziekcoach krijg je te maken met alle aspecten die bij het spelen van kamermuziek om de hoek komen kijken. Zo ga je al repeterend werken aan interpretatie, samenspel en partituurinzicht.

De dag wordt afgesloten met een Soepconcert: terwijl mededeelnemers en toehoorders zich tegoed doen aan verschillende soorten huisgemaakte soep met brood, kan je samen met Anne je overdag ingestudeerde repertoire laten horen.

Wanneer
Zaterdag 14 september 2019
Inloop vanaf 10.30 uur, start 11.00 uur. 
Afsluitend concert om 18.15 (Soepconcert), einde ca. 19.30

Waar
Brackman Boerderij, Kormelinkbulten 3, 7151 NE Eibergen

Kosten
De kosten van deze dag bedragen 115 euro pp (inclusief 3 individuele lessen/repetities, concert met Anne, lunch, koffie, thee en avondmaaltijd).

Het Soepconcert is toegankelijk voor toehoorders. Daarvoor betalen zij een bijdrage van 8 euro (inclusief maaltijd). Per deelnemer is 1 vrijkaartje beschikbaar.

Aanmelden
Stuur een mail naar info@josinebrackman.nl om je aan te melden. Vermeld daarbij: naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, leeftijd, aantal jaren les, te spelen repertoire. Graag keuze uit 2 stukken opgeven, met een speelduur van ca 10′ per stuk. In overleg met Anne wordt 1 stuk uitgekozen. 

Maak tegelijkertijd met je aanmelding het cursusgeld over naar NL46INGB0002382676 o.v.v. “Cursusdag 14 september 2019”.
Inschrijving is definitief wanneer je volledige cursusgeld betaald is. 
Uiterste aanmelddatum en betaaldatum: 1 september 2019.

Er is plaats voor 6 deelnemers, vol = vol.

Restitutie cursusgeld
*Bij afmelding voor of op 1 september2019 wordt het cursusgeld gerestitueerd. Bij afmelding na deze datum is restitutie van het cursusgeld niet meer mogelijk. 
*In geval van onvoldoende deelnemers wordt het volledige cursusgeld gerestitueerd.

Overnachten
Het is mogelijk de avond van te voren al te arriveren en in de boerderij te overnachten. Er zijn 3 tweepersoonskamers (6 bedden) beschikbaar. Voor logies en ontbijt betaal je een bijdrage van 20 euro pp. 
Na afloop blijven overnachten behoort ook tot de mogelijkheden. 
Ook voor niet-deelnemers gelden de overnachtingsmogelijkheden.
Stuur een mail naar info@josinebrackman.nl als je hiervan gebruik wilt maken.

 

Categorieën: