Datum/Tijd
Date(s) - 26/10/2018
10:30 - 19:30

Locatie
Brackman Boerderij

Categorieën


26 oktober 2018: fluit-pianoduo’s voor amateur fluitisten
Locatie: Kormelinkbulten 3, 7151 NE Eibergen
Op vrijdag 26 oktober 2018 (herfstvakantie regio noord/midden) organiseren Josine en Anne Brackman een cursusdag fluit/pianoduo’s voor amateur fluitisten
Inloop vanaf 10.15 uur, start 11.00 uur. 
Afsluitend concert om 18.15 (Soepconcert), einde ca. 19.30

Inhoud cursusdag
De cursusdag staat open voor iedereen (geen leeftijdsgrenzen) die zich wil verdiepen in het repertoire voor fluit en piano. Denk daarbij aan de piano als gelijkwaardig duopartner van de fluit, niet als begeleider. Voorbeelden van repertoire zijn Jardányi – Sonatine, Ridout – Six melodies, Martinu – Sonate, Poulenc – Sonate, Schumann – Romances, Reinecke – Ballade, Hummel – Sonate, Bach – Sonates, etc. 

Je krijgt 3 individuele lessen van Josine en Anne; als je zelf geen les hebt, woon je als toehoorder de lessen van de anderen bij. Anne neemt de pianopartijen voor haar rekening. Als doorgewinterd (professioneel) kamermusicus en vanuit haar achtergrond als fluitist en pianist kent zij het fluit-pianorepertoire als geen ander. In combinatie met de jarenlange ervaring van Josine als fluitdocent en kamermuziekcoach krijg je te maken met alle aspecten die bij het spelen van kamermuziek om de hoek komen kijken. Zo ga je al repeterend werken aan interpretatie, samenspel en partituurinzicht.

De dag wordt afgesloten met een Soepconcert: terwijl mededeelnemers en toehoorders zich tegoed doen aan verschillende soorten huisgemaakte soep met brood, kan je samen met Anne je overdag ingestudeerde repertoire laten horen.

 

Kosten
De kosten van deze dag bedragen 115 euro pp (inclusief 3 individuele lessen/repetities, concert met Anne, lunch, koffie, thee en avondmaaltijd).

Het Soepconcert is toegankelijk voor toehoorders. Daarvoor betalen zij een bijdrage van 8 euro (inclusief maaltijd). Per deelnemer is 1 vrijkaartje beschikbaar.

Aanmelden
*Stuur een mail naar info@josinebrackman.nl om je aan te melden. Vermeld daarbij: naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, leeftijd, aantal jaren les, te spelen repertoire. Graag keuze uit 2 stukken opgeven, met een speelduur van ca 10′ per stuk. In overleg met Anne wordt 1 stuk uitgekozen. 
*Maak tegelijkertijd met je aanmelding het cursusgeld over naar NL46INGB0002382676 o.v.v. “Cursusdag 26 oktober 2018”.
*Inschrijving is definitief wanneer je volledige cursusgeld betaald is. 

Uiterste aanmelddatum en betaaldatum: 12 oktober 2018.

Er is plaats voor 6 deelnemers, vol = vol.

Overnachten
Het is mogelijk de avond van te voren al te arriveren en in de boerderij te overnachten. Er zijn 4 2-persoonskamers (8 bedden) beschikbaar. Voor logies en ontbijt betaal je een bijdrage van 20 euro pp. 

Na afloop blijven overnachten behoort ook tot de mogelijkheden. 

Ook voor niet-deelnemers gelden de overnachtingsmogelijkheden.

Stuur een mail naar info@josinebrackman.nl als je van de overnachtigsmogelijkheden gebruik wilt maken.

Restitutie cursusgeld
*Bij afmelding voor of op 12 oktober wordt het cursusgeld gerestitueerd. Bij afmelding na deze datum is restitutie van het cursusgeld niet meer mogelijk. 
*Kosten van een geboekte overnachting worden volledig gerestitueerd wanneer overnachting voor 22 oktober wordt afgemeld. Bij afmelding na deze datum wordt slechts de helft van het overnachtingsgeld gerestitueerd.
*In geval van onvoldoende deelnemers wordt het volledige cursusgeld gerestitueerd.

Categorieën: