Datum/Tijd
Date(s) - 24/08/2019
11:00 - 16:30

Locatie
Brackman Boerderij

Categorieën


Zaterdag 24 augustus 2019:
cursusdag improvisatie

Heb je altijd al zelf een muziekstuk willen schrijven, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Dan is deze cursusdag iets voor jou!Copyright HE Brackman Improvisatie

Aan de hand van eenvoudige muziektheorie leer je om je eigen muzikale ideeën te laten klinken. Al improviserend leer je spelen met toonladders, drieklanken, klankkleuren en ritmes. Je leert hoe je via het notenschrift aan een ander duidelijk kunt maken wat jij voor muziek in je hoofd hebt klinken. En je leert hoe je een vorm kan geven aan een muzikaal thema – een begin van een heuse compositie.

De cursus is geschikt voor iedereen die een muziekinstrument bespeelt: alle instrumenten, leeftijden en niveaus zijn welkom. De deelnemers worden op de dag zelf in twee groepen verdeeld, waarbij rekening gehouden wordt met leeftijd en/of instrumentsoort.

Docenten
Josine Brackman-Pijnacker Hordijk en  Anne Brackman. 
Over Josines lesmethode en improvisatie kan je meer lezen in haar handleiding voor dwarsfluitdocenten.
Anne legt zich, na een opleiding tot klassiek pianiste (Amsterdam en Wenen), de laatste jaren meer toe op het schrijven van eigen composities en het uitvoeren van improvisaties.

Wanneer 
Zaterdag 24 augustus 2019, van 11.00-16.30 uur 

Waar
Brackman Boerderij, Kormelinkbulten 3, 7151 NE Eibergen

Kosten
€ 55,00, incl. lunch, koffie/thee

Aanmelden
Stuur een mail naar info@josinebrackman.nl om je aan te melden. Vermeld daarbij: naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, leeftijd. je instrument en eventuele dieetwensen. Maak tegelijkertijd met je aanmelding het cursusgeld over naar NL46INGB0002382676 o.v.v. “Cursusdag zaterdag 24 augustus 2019”.
Inschrijving is definitief wanneer je volledige cursusgeld betaald is. Uiterste aanmelddatum en betaaldatum:  vrijdag 16 augustus 2019.

Restitutie cursusgeld
*Bij afmelding voor of op 16 augustus 2019 wordt het cursusgeld gerestitueerd. Bij afmelding na deze datum is restitutie van het cursusgeld niet meer mogelijk. 
*In geval van onvoldoende deelnemers wordt het volledige cursusgeld gerestitueerd.

Categorieën: